Adatvédelmi irányelvek

Kik vagyunk

A weboldalunk címe: https://egresmenti-vadasztarsasag.hu.
További adatok

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

Kapcsolatfelvételi űrlapok

A weboldal Kapcsolat menüpontjában szereplő kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül látogató önállóan adja meg az adatait a weboldal kezelője részére. Weboldal kezelője kizárólag a látogató tájékoztatása és esetleges szerződéskötés céljából kéri be az adatokat. Csak olyan adatot kérünk be, amely feltétlenül szükséges ahhoz, hogy a látogató által kezdeményezett kapcsolatfelvétel létrejöhessen.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot. Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Analitika

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

Az adatokat harmadik fél részére nem adjuk át. Azt kizárólag az ügyféllel történő kapcsolatfelvétel megkönnyítése céljából kérjük megadni.

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot

A személyes adatokat határozatlan ideig őrizzük.

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

A weboldalon megadott adatok esetén kérhető a személyes adatok export fájlban történő megküldése, amely bármilyen adatot tartalmaz, amit korábban a felhasználó rendelkezésünkre bocsátott. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

Hová továbbítjuk az adatokat

A látogatók által beküldött hozzászólásokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.

Kapcsolati adatok

Egresmenti Természetbarát és Vadász Társaság
7164 Bátaapáti, Petőfi u. 35.

Impresszum